DCT lid van de SDL LSP Partner Program community

DCT B.V. werkt efficiënt en effectief met de (ver)taaltools Trados Studio 2015 en MultiTerm van SDL en  is daardoor een specialist in het werken met Trados en Multiterm. Deze kwalitatieve en klant- en doelgerichte wijze waarop DCT Trados Studio en Multiterm gebruikt in vertaalopdrachten is onlangs uitgebreid en versterkt. DCT is namelijk lid geworden van de Language Service Partner (LSP) Partner Programm community van SDL. Als LSP-partner behoort DCT nu tot een selecte groep van wereldwijde aanbieders van vertaaldiensten en vertaalbureaus die gebruik maken van SDL language technology solutions.

SDL biedt oplossingen op het gebied van web content management, customer analytics, social intelligence, campaign management en vertaaldiensten. Door klantspecifieke informatie te verzamelen en relevante content en communicatie te verzorgen, verzekeren bedrijven zich van een unieke customer experience in de eigen taal, volgens de eigen cultuur en via alle kanalen en devices.

DCT levert professionele taaldiensten en is gespecialiseerd in het lokaliseren van websites, marketingmateriaal en technische documentatie in meer dan 50 talen. Als lokalisatiespecialist biedt DCT meer dan alleen vertalingen: content wordt niet alleen vertaald, maar ook aangepast aan de cultuur van het land. Daarnaast biedt DCT binnen Language Services aanvullende diensten, zoals terminologiebeheer, consultancy en DTP.

Door het partnerschap tussen DCT en SDL wordt het proces van creatie, vertaling en publicatie van informatie nog beter gestroomlijnd. Naast Trados Studio 2015 en Multiterm, zijn de language technology solutions binnen het LSP Partner Programm extra krachtige tools om die costumer experience naar een nog hoger niveau te tillen. Door dit efficiënte lokalisatieproces kunnen klanten van DCT hun dienst of product op de internationale markt krachtig positioneren.

2018-12-10T14:32:20+00:00May 1st, 2018|