Zoek

Detacheren

Technisch schrijvers zijn moeilijk te vinden. De vraag in de technische industrie is zeer groot, terwijl het aanbod zeer klein is. Wellicht heeft u al langere tijd een functie openstaan voor een technisch schrijver of heeft u meerdere vacatures uitgezet, maar nog geen passende kandidaat of goede reactie ontvangen.

DCT stelt haar grote netwerk van experts, op uiteenlopende gebieden, daarom graag beschikbaar. Deze professionals zijn op locatie of op afstand in te huren, voor elke gewenste duur. Of het nu om een technisch schrijver, een grafisch vormgever of een technisch consultant gaat: wij zorgen ervoor dat u de beste professional voor uw organisatie in huis haalt.

Creëren

Onze professionals gaan aan de slag met een product en de bijbehorende technisch gegevens, en creëren op basis daarvan documentatie die is toegespitst op het beoogde doel en de doelgroep. Is de documentatie bedoeld voor de consument als eindgebruiker? Dan verschilt de documentatie sterk van het type dat is bedoeld voor een monteur of installateur.

Gaat de voorkeur uit naar geschreven documentatie? Dan bieden we de optie om een van onze technisch schrijvers bij u te detacheren. Vraagt de doelgroep om instructietekeningen? Dan zetten we onze technisch tekenaars voor u in. Ook wanneer het gaat om begeleiding van het creatieproces, vinden we de juiste professional.

Lees meer over creëren »

Beheren

Wijzigingen en updates van gebruikersinformatie en aangepaste wet- en regelgeving: als organisatie in de productontwikkeling of dienstverlening is het onvermijdelijk. Zeker als organisatie met internationale ambities. Het is hoe dan ook zaak dat documentatie niet verouderd raakt en, wanneer nodig, geüpdatet wordt.

Onze professionals staan organisaties bij in het doorvoeren van dergelijke wijzigingen en geven begeleiding en advies over duurzame oplossingen op het gebied van documentatiebeheer, contentmanagementsystemen of vertaalgeheugens.

Lees meer over beheren »

Publiceren

Welke publicatievorm past het beste bij de gebruikers? Een papieren handleiding, een webapplicatie, een online helpsysteem? Een (script voor een) instructievideo, al dan niet in augmented of virtual reality? Dat kan best een lastige keuze zijn. Onze grafisch vormgevers, software- en applicatieontwikkelaars zijn wellicht een goede aanvulling op uw team, of het nu gaat om de realisatie van een publicatie, begeleiding bij het publicatieproces of het geven van advies.

Lees meer over publiceren »