Zoek

Samenwerking DCT en CrossLang

DCT is trots om mede te delen dat wij samen met CrossLang, expert op het gebied van translation automation en language technology, een unieke nieuwe dienst aanbieden. Door bundeling van onze krachten bieden wij een effectieve en kostenbesparende oplossing voor het vertalen van voice-overs.

DCT is trots om mede te delen dat wij samen met CrossLang, expert op het gebied van translation automation en language technology, een unieke nieuwe dienst aanbieden. Door bundeling van onze krachten bieden wij een effectieve en kostenbesparende oplossing voor het vertalen van voice-overs.

Voice-overs in ruim 100 talen tegelijk

E-learnings, productpresentaties, instructievideo’s: ze bevatten vaak een voice-over. Wanneer u deze aan wilt bieden aan internationale medewerkers, studenten of andere deelnemers, dienen zowel uw geschreven materiaal als het gesproken materiaal vertaald te worden. Dit is een kostbare, en bovenal tijdrovende klus. DCT en CrossLang brengen daar samen verandering in. Waar DCT uw presentaties of ander beeldmateriaal verzorgt, zorgt CrossLang ervoor dat de voice-over in de video vertaald wordt. Door de gesproken tekst door AI-technologie te laten vertalen, leveren wij correct vertaalde gesproken tekst in meer dan 100 talen. Heeft u voice-overs in meerdere talen tegelijk nodig? Dat is geen enkel probleem.

De voordelen van voice-overs in iedere gewenste taal

Deze dienst heeft met name als voordeel dat organisaties nu optimaal kunnen aansluiten op de behoeften van hun doelgroep. U biedt de informatie zowel visueel als auditief aan, en ook nog eens in de moedertaal van de gebruiker. Dit zorgt niet alleen voor een beter begrip van wat u met uw materiaal vertelt, maar verkleint ook de kans op eventuele fouten, zeker wanneer het materiaal bijvoorbeeld werkinstructies of veiligheidsinstructies betreft.

Omdat CrossLang werkt met geavanceerde vertaaltechnologie en vertaalgeheugens, zijn de gesproken vertalingen die geproduceerd worden van hoge kwaliteit. De vertaalde zinnen, terminologie en overige inhoud van de vertalingen kloppen uitstekend. De stem van uw voice-over is daarnaast prettig om naar te luisteren, in tegenstelling tot die van bekende aanbieders zoals Google Translate. Daarnaast zorgt deze geautomatiseerde manier van vertalen voor een efficiënt en snel vertaalproces. U heeft uw benodigde gesproken vertalingen in huis wanneer u ze nodig heeft, in hoeveel talen tegelijk dan ook.

CrossLang: leider in translation automation en language technology

CrossLang is gevestigd in Gent, België. De organisatie is Europees leider en pionier op het gebied van translation automation en language technology. Zij brengen technologische oplossingen naar de vertaalmarkt en zorgen zo voor een sneller en effectiever proces.

Ze hebben brede expertise op het gebied van lokalisatie, technologie, IT, AI en NLP, en verenigen deze met de kennis van DCT om u een unieke dienst te kunnen aanbieden.

Ontvang nu een persoonlijke demo

Heeft u interesse in deze nieuwe dienst? We verzorgen graag een persoonlijke demo voor u. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Ook bij andere vragen zijn wij u graag van dienst.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten