Mensen2018-12-28T10:01:16+00:00

Het goed verwerken van informatie is van groot belang om mensen effectief, efficiënt en veilig te laten werken. Het werkt kostenbesparend als een product en de bijbehorende documentatie gelijktijdig worden ontwikkeld. Kennisverlies binnen een organisatie kan worden voorkomen door informatie over producten en processen te borgen.

DCT helpt u om door middel van extra capaciteit en specifieke expertise uw documentatie en informatie tijdig te ontsluiten en te beheren. Voor het succesvol uitvoeren van uw projecten zijn alleen de beste mensen goed genoeg.

DCT heeft veel ervaring op het gebied van informatiemanagement en beschikt over een uitgebreid netwerk van gecertificeerd DCT-personeel. Om te kunnen garanderen dat onze mensen over voldoende kennis en vaardigheden beschikken, passen wij een strenge selectie toe. Alle DCT professionals werken volgens de DCT normen en waarden.

Maak kennis met onze DCT professionals

Daarnaast beschikt DCT over de volgende professionals:

  • Experts op het gebied van XML, .Net, XSLT, JavaScript
  • Archiefmedewerkers
  • Specialisten voor NEN en Machinerichtlijnen
  • Trainingsontwikkelaars
  • Trainers

Voordelen

Het efficiënt creëren, integreren, beheren en publiceren vraagt om expertise. Met DCT heeft u flexibele expertise in huis. U kunt snel beschikken over de juiste krachten, maar zonder de investeringen en risico’s voor uw eigen organisatie. Of het nu gaat om capaciteit op korte termijn of om een groot project: DCT levert!