Zoek

DCT en Intrados brengen expertises samen

DCT is gefuseerd met Intrados. Beide organisaties leveren hoogwaardige diensten op het gebied van technische documentatie en zullen dit samen onverminderd blijven doen. Intrados is gespecialiseerd in de werving en detachering van technische schrijvers, voor het ontwikkelen en beheren van (technische) documentatie voor diverse sectoren. DCT is expert op het gebied van het creëren, beheren en publiceren van technische documentatie. Tevens verzorgen we opleidingen voor technisch schrijvers. Een perfecte match.

Op zoek naar tijdelijke vervanging van een medewerker? Specifieke kennis nodig die u zelf niet in huis heeft? Een (tijdelijk) verhoogde workload opvangen? Lastig om geschikt personeel te vinden? Of wilt u graag eerst samenwerken met een nieuwe medewerker, voordat u deze een vast dienstverband aanbiedt? U bent bij ons aan het goede adres.

Werving en detachering onder één dak

Onder de naam ‘Data Concept Technology’ (DCT) brengen wij niet alleen onze eigen expertises samen, maar ook die van klanten en technisch schrijvers. We beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren, hoogopgeleide experts op het gebied van (technische) documentatie. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring op het gebied van technisch schrijven, documentbeheer, copywriting, tenders schrijven, EMVI schrijven, medical writing, vertalen en training. We kennen het werkgebied op onze broekzak, en hebben aan één woord genoeg.

Door deze bundeling van krachten vinden alle wervings- en detacheringsactiviteiten vanaf heden plaats onder één dak, waardoor wij onze klanten nog beter en efficiënter van dienst kunnen zijn.

Voor iedere uitdaging

Heeft u een uitdaging op het gebied van werving? Neem contact op met ons team. We zorgen voor een geschikte aanwinst voor uw team. Een andere vraag over technische documentatie? Ook dan adviseert ons gespecialiseerde team u graag.