Quick Scan2019-01-28T13:02:37+00:00

Uw product is top of the line! Uw productdocumentatie ook?

Het optimaliseren van het proces rond productdocumentatie levert wellicht meer voordelen op dan u in eerste instantie zou verwachten.Het optimaliseren van het proces rond productdocumentatie levert wellicht meer voordelen op dan u in eerste instantie zou verwachten.

Hoe klinkt het als u …
•    kunt produceren tegen lagere kosten omdat er minder fouten worden gemaakt?
•    betere documentatie heeft dan uw concurrent?
•    zonder stress uw documentatie tijdig kunt leveren in alle benodigde talen?
•    claimrisico’s vermijdt door CE-compliant documentatie?
•    helpdeskinspanningen verkleint door betere informatievoorziening?
•    omzet verhoogt door goedwerkende online bestelmogelijkheden?
•    een hoger serviceniveau kunt bieden door juiste online-informatie?
•    een groter marktgebied kunt bestrijken met uw huidige budgetten?
•    met dit proces klaar bent voor groei in de toekomst?

Denk niet dat dit in uw specifieke geval niet mogelijk is of altijd nieuwe investeringen vergt. Onder het motto ‘Think Big, Start Small’ biedt DCT u de eerste stap om dit inzicht daadwerkelijk te krijgen: de DCT Quick Scan!

DCT Quick Scan

Diensten – processen – organisatie – informatie – applicaties – systemen
Bovenstaande aandachtsgebieden worden in de DCT Quick Scan onderzocht.

De DCT Quick Scan is een kort, maar gedegen onderzoek naar de huidige situatie en de toekomstige behoeften van uw bedrijfsinformatie en -documentatie. Dit onderzoek richt zich op de aandachtsgebieden binnen informatiemanagement zoals aangegeven in de afbeelding hierboven. Elementair onderdeel van het onderzoek zijn interviews met direct betrokkenen. Met de resultaten van de interviews kan DCT voor u concrete verbeterpunten formuleren. Een adviesrapport inclusief een mogelijke fasering van de implementatie en een presentatie aan uw organisatie vormen het eindresultaat van de DCT Quick Scan.

Investering en resultaat

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Zeker gezien de voordelen die u hiermee op korte termijn kunt behalen. Onze Business Consultants kunnen u binnen enkele dagen een gedegen advies op maat geven.
De implementatie van dit advies zal leiden tot verbetering van uw productdocumentatie. Verbetering van de kwaliteit, verlaging van de kosten en verkorting van de doorlooptijd dragen bij aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Uiteraard kan DCT u helpen bij de implementatie van het adviesrapport. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan  contact op met één van de Business Consultants van DCT.