Betere productinformatie2018-12-28T13:51:56+00:00

De levenscyclus van een product duurt vaak tientallen jaren. In die jaren ondergaat het product vele verbeterslagen als het gaat om bruikbaarheid, de betrouwbaarheid en de onderhoudbaarheid. Vanzelfsprekend dat goede informatie in deze levenscyclus een zeer belangrijke rol speelt. Daarom hebben we een speciale dienstverlening opgezet om uw product in alle fasen van de levenscyclus optimaal te ondersteunen met informatie. Uw product staat hierbij centraal.

Betere productinformatie

DCT heeft veel ervaring met productinformatie en de processen waarbinnen deze informatie nodig is. Niet alleen met de processen die zich bij de gebruiker afspelen (uw klant?), maar juist ook bij de bedenker (R&D), de maker (manufacturer) en de ondersteuner (support) ervan. Deze brede ervaring zorgt ervoor dat we alle informatie rond producten en processen optimaal op elkaar kunnen afstemmen.

Met ‘Product Support’ biedt DCT een unieke oplossing, waarmee u en uw klanten een nieuwe kijk krijgen op uw productinformatie. Dit met een minimale impact op uw systeem- en informatiearchitectuur.

Met goede productinformatie valt veel winst te behalen.

Waarom ‘Product Support’ van DCT?

  •     Ervaring met uw informatieprocessen en die van uw partners en klanten
  •     Informatie rond producten en processen optimaal op elkaar afgestemd
  •     Handige oplossing met minimale impact voor systeem- en informatiearchitectuur
  •     Verbetercycli geïmplementeerd
  •     Eenvoudig vinden van de juiste informatie en kennis (documenten en personen)

Klinkt dit goed? Neem dan contact met ons op!