DCT is oXygen XML Gold Value Added partner!

DCT B.V. en SyncRO Soft zijn partners geworden. Zij bundelen hun krachten om met de oXygen XML-producten hun positie op de Nederlands markt op het gebied van het ontwikkelen, beheren en publiceren van XML-content te versterken.

SyncRO Soft ontwikkelt software en heeft met de oXygen XML-producten exclusieve expertise in XML-technologieën voor het ontwikkelen, editen en automatiseren van XML-content, zoals technische documentatie, handleidingen en productbeschrijvingen. Het belangrijkste product, de  oXygen XML Editor, levert een compleet pakket aan XML-technologieën en is de enige XML editor die alle XML-schematalen ondersteunt (zoals DTD, Relax NG en Schematron). De oXygen XML Editor voldoet aan de vastgestelde standaards van W3C en andere organisaties en verbetert de productiviteit van ontwikkelaars en technisch schrijvers door een intuïtieve en innovatieve XML Integrated Development Environment (XML IDE).

DCT heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van informatiearchitectuur, XML, technische documentatie en content management. In combinatie met de oXygen XML Editor biedt dit interessante mogelijkheden voor organisaties die betrouwbare en veelzijdig XML-contentoplossingen voor auteurs en XML ontwikkelaars nodig hebben.

Door het partnerschap tussen DCT en SyncRO Soft kunnen zowel huidige als toekomstige gebruikers van oXygen XML-producten beter ondersteund worden bij implementaties, aanpassingen, trainingen en advies omtrent het werken met de oXygen XML-producten en effectief en efficiënt informatiemanagement. DCT kan als Gold Value Added Partner haar opdrachtgevers nog uitgebreider adviseren over de standaard en maatwerk mogelijkheden en technologieën voor het ontwikkelen, editen en automatiseren van XML-content.

2018-12-10T14:40:48+00:00June 10th, 2014|