Content Strategy Forum Conference

Het Content Strategy Forum is een onafhankelijke, wereldwijde coöperatie van contentstrategen. Het Forum is van origine een eenmalig event, opgezet door een aantal mensen in Parijs in 2010. Sindsdien is het uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende conferentie, waarbij content professionals van over de hele wereld samen kwamen in Londen (2011), Kaapstad (2012) en Helsinki (2013). Dit jaar vindt het event plaats van 1 t/m 3 juli in Frankfurt. Zie voor meer informatie over The Content Strategy Forum: http://csforum.eu/.

De Content Strategy Forum Conference van 2014 (CSF2014) is geheel gericht op contentstrategieën. De doelgroep van het CSF2014 zijn senior communicatie professionals en werknemers van bedrijven, organisaties (NGO’s, NPO’s, verenigingen, universiteiten, etc.) en instituten (overheid, politieke partijen, regering, etc.) evenals hun opdrachtnemers en samenwerkingspartners.

Het CSF2014 concentreert zich op de rol die content kan spelen in een digitale wereld waar supersnelle computers en krachtige algoritmes alles bepalend zijn. Hoe kunt u uw contentgerelateerde activiteiten zo inrichten dat deze overeenkomen met wat uw gebruikers echt nodig hebben, bijvoorbeeld doelgroepgerichte content of content on demand? Hoe kunt u de opbrengsten van uw content-marketingactiviteiten op peil houden en verbeteren? Hoe kan contentintegratie helpen bij het realiseren van multichannel publishing of publishing on demand? Deze vragen en meer zullen aan bod komen tijdens de workshops, presentaties en discussies.

DCT kan met trots mededelen dat zij ook een sessie zal verzorgen op het CSF2014. Tijdens deze sessie zullen de obstakels worden besproken die bedrijven kunnen tegenkomen bij het nastreven van een gehele contentintegratie. Tijdens deze sessie wordt ook kort aandacht besteed aan de visie van DCT op contentintegratie, waarbij doelgroepgerichte content, multichannel publishing en content on demand worden besproken. Zie voor meer informatie over onze en andere presentaties de website van CDF2014: http://www.csforum2014.com/program/. Kom ook naar het CSF2014, leer van ‘s werelds beste contentstrategen en word zelf onderdeel van het antwoord op vragen op het gebied van contentstrategie.

2018-12-28T13:50:14+00:00May 10th, 2014|