DCT

Making information accessible

Medewerkers aan het woord

DCT Informatie Management Projecten - Medewerkers aan het woord


Wouter Florusse

Wat vind je leuk aan je werk?
De afwisselende aard van mijn functie spreekt mij het meeste aan. Niet persé de focus op één specialisme maar breed (grafisch) inzetbaar zijn.
Creatief kunnen zijn met alle middelen die ik voor handen heb en krijg. Tevens is het leuk te merken dat door je ervaring mensen je weten te vinden en je die ervaring met anderen kunt delen. Met z’n allen voor een mooier product.

Over 5 jaar dan?
Meer ontwikkeld op het vlak van interactive design, iets wat mij erg aanspreekt. De ontwikkelingen op het gebied van grafisch/creatieve software maakt steeds meer mogelijk. Ik kan daar behoorlijk enthousiast van worden!

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben vader van twee jongens, deze kerels zorgen uiteraard voor mijn grootste tijdsbesteding. Daarnaast ben ik muzikant (gitarist), muziek speelt een grote rol in mijn leven. Ik ben ook een sociaal dier, vrienden betekenen veel voor mij en ik spendeer veel tijd aan mijn sociale contacten. Lezen is ook erg belangrijk, historisch verantwoord of fantasy. Daarnaast is mijn allergrootste passie tekenen en (digitaal) schilderen. De fantasie de vrije loop kunnen geven, van een gezonde dosis escapism is nog nooit iemand slechter geworden!

Leukste moment bij DCT:
Één van de leukste momenten was voor mij het rondleiden van mijn gezin in het nieuwe pand. Mijn toen 4 jarige zoon kroop achter mijn bureau en verkondigde mij hier later ook te willen werken. Dat zijn de momenten die je er aan herinneren waarom je met z'n allen hard werkt en er wat moois van wilt maken.

 

Willemijn Goos

Wat vind je leuk aan je werk?
Het allerleukste aan mijn werk vind ik het contact met vertalers uit allerlei verschillende landen. Wanneer je een vertaler vaker inzet, leer je hem/haar een beetje kennen. Daardoor is het uitsturen van een aanvraag altijd meer dan zomaar een mailtje versturen. Ook houd ik van de afwisseling van mijn werkzaamheden. Projecten met veel talen en DTP hebben dan ook mijn voorkeur.

Over 5 jaar dan?
Over 5 jaar hoop ik nog steeds heel afwisselende werkzaamheden te hebben, zoals dat ook nu het geval is, zodat ik met even veel plezier naar mijn werk blijf gaan. Misschien dat ik tegen die tijd over nog iets meer technische kennis over de werking van vertaaltools beschik, waardoor ik technische problemen zoveel mogelijk zelf kan oplossen.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd kijk ik graag detectives en lees ik graag spannende boeken. Verder ga ik bij mooi weer graag een stukje skaten en als het even kan een weekendje kamperen. Daarnaast ga ik elke week naar zumba; door de vrolijke muziek en afwisselende dansjes geeft dit enorm veel energie, waardoor ik er altijd veel zin in heb!

Leukste moment bij DCT:
Het leukst vind ik de voldoening die je voelt bij afronding van een lastig project. Bij één klant in het bijzonder was de werkwijze vrij ingewikkeld en foutgevoelig. Voor deze klant heb ik een nieuwe werkwijze uitgedacht. Telkens als ik voor deze klant nu een project uitvoer, is het heel fijn om te zien hoeveel beter alles nu loopt en hoezeer de kwaliteit verbeterd is!