DCT

Making information accessible

Junior Sales Executive

Ons bloeiende bedrijf is op zoek naar een ondernemende en initiatiefrijke Junior Sales Executive die mee met ons mee wil groeien. Zie jij het als een uitdaging om ons producten- en dienstenpallet met ons sales team breed de wereld in te zetten? Ben jij zelfstandig, commercieel gedreven en weet jij deuren te openen? Dan willen we graag dat je reageert!

Wat verwachten wij van je?
Als Junior Sales Executive zorg je voor acquisitiegesprekken en voer je deze zelfstandig uit. Naast koude acquisitie moedigen we je aan om je huidige netwerk uit te bouwen of op te bouwen door middel van o.a. beursbezoeken. Je weet je omgeving te overtuigen van de toegevoegde waarde die DCT in méértalige projecten en door het leveren van specialisten op locatie kan bieden. Tegelijkertijd bouw je een duurzame commerciële relatie op met jouw accounts en potentiële klanten. Je werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het behalen van commercieel resultaat en het realiseren van groei met betrekking tot vertalingen en detacheringen.

Aan welke functie-eisen moet je voldoen?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Management Economie en Recht
  (of een soortgelijke commerciële opleiding op minimaal HBO-niveau);
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Welke gewenste kennis/ervaring zoeken wij in jou?

 • Je bent gewend (koude) acquisitie te plegen;
 • Ervaring met vertaalprocessen is een pre;
 • Je beheerst de Microsoft Office producten.

Passen de volgende persoonlijke kenmerken bij jou?

 • Je bent commercieel gedreven;
 • Je bent representatief;
 • Je hebt een praktische instelling;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen;
 • Je bent pragmatisch en hebt een ‘drive to deliver’ aanpak;
 • Je bent makkelijk in de omgang en kunt prettig samenwerken met anderen.

Wie is DCT?
DCT maakt informatie toegankelijk door het leveren van meertalig informatiemanagement aan internationaal opererende bedrijven. Het is onze doelstelling om organisaties te helpen hun informatie op de meest efficiënte en effectieve manier te schrijven, beheren, vertalen, publiceren en ontsluiten in meer dan 50 talen. Door het efficiënt structureren en managen van content komt alleen de benodigde informatie tijdig en via het gewenste medium ter beschikking: op het juiste moment voor de juiste doelgroep in de juiste taal.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. actief in de marktsectoren energie, maritiem, industriële productie, consumer electronics en procesindustrie. Zij exporteren hun informatie naar een veelvoud aan bestemmingen. Dit gaat voornamelijk om meertalige (marketing / technische) informatie. DCT geeft hierin advies, draagt zorg voor de projecten, selecteert en implementeert technologie en levert specialisten op locatie.

Heb je interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je cv en motivatie op naar hr@dct.nl zodat wij contact met je kunnen opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar Vacatures.