DCT

Making information accessible

DITA Exchange™ en DCT gaan samenwerken!

Date: 

donderdag, juni 7, 2012 - 17:00

Beesd, 7 juni  2012: DCT B.V. en DITA Exchange S.A. zijn partners geworden. Zij bundelen krachten om met de producten en diensten van beide bedrijven hun positie op de Europese markt op het gebied van global information management te versterken.

DITA Exchange-software is een onderdeel van de toonaangevende DITA XML-oplossing voor Microsoft SharePoint op het gebied van content management en publicatie, en is inmiddels van cruciaal belang voor veel wereldwijde organisaties. Met de DITA Exchange-software kunnen organisaties een "Single source of truth" opzetten en onderhouden voor de meest strategische content, en die content consistent overbrengen via webpagina's, verkoopvoorstellen, marketingmateriaal, productdocumentatie en andere zakelijke documenten. Een goed uitgedachte en gestructureerde opbouw van content, de publicatieprincipes en informatiearchitectuur van de DITA XML-norm en de veel gebruikte en bekende software Microsoft SharePoint en Microsoft Word vormen de kern van de DITA Exchange-oplossingen.

Samen met de kennis, kunde en ervaring van DCT op het gebied van informatiearchitectuur, DITA en XML, projectmanagement en implementatie is een team gevormd dat organisaties die een betrouwbaar contentmanagement- en publicatiesysteem nodig hebben uitstekend tot dienst kan zijn.

Lees het complete persbericht