DCT

Making information accessible

DCT presenteert tijdens NLDITA 2012

Date: 

dinsdag, mei 22, 2012 - 12:15

NLDITA 2012 wordt gehouden onder de titel Information Energy 2012 (IE2012).

Wim van der Schoor, Senior Business Consultant bij DCT (Data Concept Technology B.V.), verzorgt de presentatie DITA ‘proof of concept’ voor Heerema Marine Contractors: Taakgerichte werkinstructies met MS SharePoint en DITA eXchange.

Heerema Marine Contractors (HMC) heeft een aantal schepen in beheer voor het verrichten van offshore activiteiten, waaronder de Thialf, het grootste offshore constructieschip van HMC.

Het huidige Operations Manual is begin 2010 geaccordeerd en voldoet aan de geldende richtlijnen van Lloyd’s Register of Shipping. Er is echter in toenemende mate behoefte aan taakgerichte procedures voor specifieke operationele handelingen.

De hiervoor door HMC opgestelde requirements hebben geleid tot een aanpak waarbij gekozen is voor het opnieuw beschrijven van de procedures, met integratie van bestaande documentatie.

In een korte impressie laat Wim van der Schoor zien welke stappen er genomen zijn om binnen dit ‘proof of concept’ te komen tot een werkende situatie die voldoet aan de gewenste requirements van deze opdrachtgever.

8 juni 2012, Utrecht