DCT

Making information accessible

Medewerkers aan het woord

Inge Weyers

Wat vind je leuk aan je werk?

Het leukste van mijn nieuwe functie binnen DCT vind ik de afwisseling tussen de technische aspecten en de contacten met de klant. Mijn werk biedt mij nu de mogelijkheid me technisch te verdiepen in document management systemen, hoe deze zo op te zetten en in te richten dat ze het optimale resultaat leveren voor de klant. Maar naast deze technische werkzaamheden, krijg ik ook de kans om bij klanten over de vloer te komen en daar vanaf het begin van een project bij het vinden van de ideale oplossing betrokken te zijn.
Het leuke van DCT is dat zij mij de mogelijkheid hebben geboden om mijn carrière een andere kant uit te laten gaan. Zij hebben de stap van technisch redacteur en document specialist naar Business Consultant mogelijk gemaakt en van mijn collega's krijg ik veel ondersteuning tijdens het inwerktraject.

Over 5 jaar dan?

Over 5 jaar ben ik uitgegroeid tot volwaardig Business Consultant. Ik manage mijn eigen accounts en help onze klanten op alle vlakken van documentatie management en creatie. Ook zal ik de DCT naam vaak verspreiden op conferenties en beurzen overal over de wereld, waar ik presentaties geef en nieuwe potentiële klanten werf, zowel uit Nederland, Europa als de rest van de wereld.

Wat doe je in je vrije tijd?

Als het kon zou ik al mijn vrije tijd aan reizen besteden. Of het nou verre reizen naar andere continenten, stedentrips of kampeerweekenden zijn, het reizen zit mij in het bloed. Nergens kom ik meer tot rust dan wanneer ik op reis ben, nieuwe culturen en landen ontdek of lekker met een boek in de zon zit.

Leukste moment bij DCT:

Het leukste moment bij DCT tot nu toe was de grote BBQ bij de officiële opening van het nieuwe pand. Dit was een ontzettend gezellige avond en het is altijd leuk om je collega's buiten het werk te leren kennen en hun families te ontmoeten. Hopelijk volgen nog vele leuke momenten waarbij we onze collega’s ook op persoonlijk vlak beter leren kennen.

 

Niels Veen

Wat vind je leuk aan je werk?

Het leuke aan werken bij DCT is voor mij de ruimte die er is om met het hele team nieuwe uitdagingen te overwinnen. Het informatie management vakgebied is constant in beweging en iedere dag brengt nieuwe mogelijkheden om zaken sneller, gemakkelijker, uitgebreider, etc. te doen dan de dag ervoor.

Over 5 jaar dan?

Over 5 jaar zit ik nog steeds bij DCT met al mijn huidige collega’s. Alleen zijn er dan nog veel meer collega’s en houden we contact via telecommunicatie omdat ik op een andere vestiging zit. We realiseren dezelfde doelen alleen op een manier die we nu nog niet voor mogelijk houden.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het lekker om te sporten en dan specifiek hockey. Lekker de gedachten verzetten en na afloop gezellig een drankje doen. Een mooie combinatie tussen prestatie en gezelligheid met toch dat kleine beetje druk om te gaan als het slecht weer is omdat mijn teamgenoten er ook staan.

Leukste moment bij DCT:

Leukste moment bij DCT was de dag waarop we ons huidige pand betrokken. Ons kantoor spreekt me enorm aan met de open ruimtes, de vrolijke kleuren en de creativiteit van de kunstwerken. Het is een plek waar de je door om je heen te kijken op andere gedachtes kunt komen of iemand ziet zitten die je kan helpen in plaats van er zelf mee bezig te blijven.