DCT

Making information accessible

Partners

DCT Advies Informatie Management - Partners samenwerking

DCT gaat ervan uit dat in de komende jaren het accent verder zal verschuiven naar geïntegreerde oplossingen. Daarbij zal voortdurend aandacht bestaan voor vernieuwing van diensten, producten, standaarden en toepassingen.

DCT zoekt sterke en kwalitatief hoogstaande partners bij het invoeren en gebruiken van nieuwe technologieën. Interesse? Neem dan contact op. Afhankelijk van uw kennisgebied kunt u mailen naar advies@dct.nl voor Information Management Services of naar L10N@dct.nl voor Localization Services.

 

Met de XMetaL® product familie is Just Systems wereldwijd marktleider op het gebied van XML content creatie en XML content uitwisseling en ondersteunt internationaal opererende organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen. Met de inzet van de XMetaL® productfamilie is iedere organisatie in staat op efficiënte wijze informatie te creëren, te delen en te publiceren in diverse aantal talen en doelgroepgerichte formaten. JustSystems hoort bij de 2010 KMWorld 100 Companies op het gebied van kennismanagement en is lid van de 2010 Software Magazine Software 500 ranking. Kijk voor meer informatie op www.justsystems.com.

DITA Exchange-software is een onderdeel van de toonaangevende DITA XML-oplossing voor Microsoft SharePoint op het gebied van content management en publicatie, en is inmiddels van cruciaal belang voor de missie van veel wereldwijde organisaties. Met de DITA Exchange-software kunnen organisaties een ‘Single source of truth’ opzetten en onderhouden voor de meest strategische content, en die content consistent overbrengen via webpagina's, verkoopvoorstellen, marketingmateriaal, productdocumentatie en andere zakelijke documenten. Voor de veel gebruikte en bekende software Microsoft SharePoint en Microsoft Word passen DITA Exchange-oplossingen een goed uitgedachte en gestructureerde opbouw van content toe, evenals de publicatieprincipes en de informatiearchitectuur van de DITA XML-norm. Ga naar www.ditaexchange.com voor meer informatie.

SyncRO Soft ontwikkelt software en heeft met de oXygen XML-producten exclusieve expertise in XML-technologieën voor het ontwikkelen, editen en automatiseren van XML-content, zoals technische documentatie, handleidingen en productbeschrijvingen. Het belangrijkste product, de  oXygen XML Editor, levert een compleet pakket aan XML-technologieën en is de enige XML editor die alle XML-schematalen ondersteunt (zoals DTD, Relax NG en Schematron). De oXygen XML Editor voldoet aan de vastgestelde standaards van W3C en andere organisaties en verbetert de productiviteit van ontwikkelaars en technisch schrijvers door een intuïtieve en innovatieve XML Integrated Development Environment (XML IDE). Ga naar www.sync.ro voor meer informatie.

SDL helpt bedrijven met het optimaliseren van hun klantbeleving tijdens de gehele 'customer journey'. SDL biedt oplossingen op het gebied van web content management, customer analytics, social intelligence, campaign management en vertaaldiensten. Door klantspecifieke informatie te verzamelen en relevante content en communicatie te verzorgen, verzekeren bedrijven zich van een unieke customer experience in de eigen taal, volgens de eigen cultuur en via alle kanalen en devices. Kijk voor meer informatie op www.sdl.com en www.translationzone.com.