DCT

Making information accessible

DCT update sessie trekt volle zaal

Date: 

donderdag, mei 10, 2012 - 09:00

Op donderdagmiddag 29 maart organiseerde DCT voor de tweede keer een update sessie voor haar klanten en prospects. Deze informatieve en informele middag is zeer goed ontvangen door de 24 aanwezige contactpersonen. In samenwerking met de desbetreffende partners presenteerde DCT drie business cases aan de groep genodigden.
 
Onderwerp van de eerste business case was een door DCT ontwikkelde tool, waarmee het proces van het toekennen van metadata aan grote hoeveelheden documentatie wordt ondersteund. De tweede boeiende business case ging over een pilot voor het creëren en beheren van een operations manual, waarbij Simplified Technical English en taakgericht schrijven een cruciale rol spelen. Dit alles met ondersteuning van DITA Exchange en MS SharePoint. Als laatste werd er een business case behandeld waarin oplossingen werden getoond om instructies real time te publiceren op tabloid pc’s, iPads of ruggedized apparatuur.
 
Aan het eind van deze geslaagde DCT update sessie kondenDCT update sessie trekt volle zaal de deelnemers netwerken en nieuwe contacten leggen onder het genot van een hapje en een drankje.