DCT

Making information accessible

Medewerkers

Niels Veen

Wat vind je leuk aan je werk?
Het leuke aan werken bij DCT is voor mij de ruimte die er is om met het hele team nieuwe uitdagingen te overwinnen. Het informatie management vakgebied is constant in beweging en iedere dag brengt nieuwe mogelijkheden om zaken sneller, gemakkelijker, uitgebreider, etc. te doen dan de dag ervoor.

Over 5 jaar dan?
Over 5 jaar zit ik nog steeds bij DCT met al mijn huidige collega’s. Alleen zijn er dan nog veel meer collega’s en houden we contact via telecommunicatie omdat ik op een andere vestiging zit. We realiseren dezelfde doelen alleen op een manier die we nu nog niet voor mogelijk houden.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het lekker om te sporten en dan specifiek hockey. Lekker de gedachten verzetten en na afloop gezellig een drankje doen. Een mooie combinatie tussen prestatie en gezelligheid met toch dat kleine beetje druk om te gaan als het slecht weer is omdat mijn teamgenoten er ook staan.

Leukste moment bij DCT:
Leukste moment bij was de dag waarop we ons huidige pand betrokken. Ons kantoor spreek me enorm aan met de open ruimtes, de vrolijke kleuren en de creativiteit van de kunstwerken. Het is een plek waar de je door om je heen te kijken op andere gedachtes kunt komen of iemand ziet zitten die je kan helpen in plaats van er zelf mee bezig te blijven.

 

Vera van der Horst

Wat vind je leuk aan je werk?
De vrijheid om binnen de gestelde grenzen van mijn afdeling te opereren naar eigen inzicht en kunde. Voor mij functie zit ik veel bij opdrachtgevers. Dit kan een grote industrieel zijn, maar ook een kleine partij om de hoek. Dat maakt het leuk en zeer afwisselend. Grote offertetrajecten maken we in teamverband en daarvoor moeten we nauw samenwerken en goed communiceren. Dat is af en toe een uitdaging, maar de onderlinge sfeer met de diverse collega’s is ontzettend leuk.

Over 5 jaar dan?
Dan ben ik inmiddels een oude rot in het vak en zie ik mezelf als één van de business consultants die klanten adviseert, presentaties geeft en mensen coacht en begeleidt. DCT is een partij waar ik de mogelijkheid heb om in deze rol te kunnen groeien.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik houd ontzettend van reizen, (salsa)dansen en leuke dingen doen. En dan het liefst met mijn partner, vrienden en familie, maar ook gerust alleen. Het organiseren zit me in het bloed, want ik zorg altijd voor veel gezelligheid om me heen. Als daar in ieder geval iets met lekker eten bij hoort, ben ik helemaal gelukkig.

Leukste moment bij DCT:
Een bepaald beursbezoek. Ik was op een grote beurs om een aantal klanten te bezoeken en me te verdiepen in de markt. Op één van de gangpaden ben ik echter mijn huidige vriend tegen het lijf gelopen. Én hij is uiteindelijk ook opdrachtgever geworden!